Algemeen

Als de laatste tijd regelmatig uw grenzen zijn overschreden, herkent u waarschijnlijk wel onderstaand profiel:

  • U heeft regelmatig een onbehaaglijk gevoel. U kunt uw gedachten niet meer stil zetten, u bent aan het malen;
  • U bent sneller geïrriteerd dan normaal;
  • U bent al moe als u 's morgens opstaat en u slaapt slecht;
  • U heeft last van angsten;
  • U heeft lichamelijke klachten zoals spierpijn, hoofdpijn, duizeligheid, ademnood, maag- en darmklachten, hartkloppingen.

Herkent u een aantal van deze stresssymptomen?
Leest u dan verder op deze site!

POFA
Welkom bij POFA, de Praktijk voor Ontspannings- en Fysiotherapie Alkmaar. In onze maatschap werken fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van mensen met spanningsklachten.

Sinds de oprichting van POFA in 1985 heeft het aanbod van POFA-therapieën en behandelingen zich enorm ontwikkeld. Naast ontspannings- en fysiotherapie (POFA Psychosomatiek) bieden wij aanvullende behandel- en begeleidingsvormen, zoals haptotherapie, Yin Yoga, Mindfulness-trainingen.

Het door ons ontwikkelde concept wordt steeds verder verfijnd en aangepast aan de nieuwste inzichten in en ontwikkelingen rond stressbestrijding. In al die jaren zijn onze behandelingen en therapieën zeer doeltreffend gebleken bij het verminderen van en het beter kunnen omgaan met lichamelijke en geestelijke klachten, voortkomend uit stress. Op deze site leest u wat wij voor u kunnen betekenen.