Time Out

DOE AAN TIME OUT !

Bij Pofa (Praktijk voor ontspannings-en fysiotherapie Alkmaar e.o.) zien we jaarlijks honderden mensen die klachten hebben ten gevolge van stress of overbelasting. Gebleken is dat ontspanningstraining in combinatie met beweging en ademtraining goede interventies zijn  om beter met jezelf om te kunnen gaan in stressvolle situaties. Op deze manier kan je voorkomen dat je spanningsklachten krijgt, en blijf je weerbaar en flexibel.

Voor ieder (jong/oud, man/vrouw, met of zonder werk) is er de mogelijkheid om mee te doen aan de doorlopende cursus Time Out. Je schrijft je in voor 10 lessen en bepaalt daarna of je met de lessen doorgaat. Deze lessen worden gegeven op maandagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur.

In de lessen staat de combinatie van ademen, bewegen en ontspannen centraal.

Vanuit ontspanning in je lichaam en een rustige adem kom je via eenvoudige bewegingsoefeningen tot een goede kracht en souplesse.

Alle oefeningen zijn erop gericht de spieren te rekken en te versterken, de gewrichten los te maken en spanning weg te nemen. Via de oefeningen kan je leren je beter te ontspannen en daardoor beter met stressvolle situaties om te gaan. Deze doorlopende training is ook een goed hulpmiddel om nieuwe energie op te doen.

Kosten voor deelname zijn 12.50 euro per les of 110 euro voor 10 lessen.

Je kunt je voor verdere informatie of aanmelding richten tot Pofa, de Vliegerstraat 3, 1816KD te Alkmaar, tel 072-5150000.